Φωτογραφία

Το Red Carpet, έχοντας εμπειρία από συνεργασίες με κάποιες από τις πιο επώνυμες εταιρείες, εθνικές και πολυεθνικές , που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και οι οποίες μας εμπιστεύονται την προβολή των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, έρχεται να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε, σε εξαιρετικές τιμές, προσαρμοσμένες στο μέγεθος της δικιάς σας επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του χώρου σας, των προϊόντων σας , καθώς και την δημιουργία promo video ή ακόμα και την εταιρική ταυτότητα σας.

Το απαραίτητο πλέον , για την επικοινωνία σας,υλικό , δεν θα σας λείψει ποτέ και θα είναι επαγγελματικό , προσεγμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας.
Επίσης μπορείτε αν θέλετε, να απολαύσετε τα προνόμια της προβολής σας από τα δικά μας κανάλια επικοινωνίας, κάνοντας το brand σας , talk of the town.
Σε κάθε περίπτωση , θα χαρούμε να σας ακούσουμε, να γνωριστούμε , να σας πούμε τις ιδέες μας, καθώς και να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.

Στα μεγαλύτερα πολιτιστικά events, στη νυχτερινή σας διασκέδαση, στις κινηματογραφικές και θεατρικές πρεμιέρες, σε κάθε είδους μουσική εκδήλωση, στις πιο εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας αλλά και στις καθημερινές σας στιγμές, η ομάδα της Moving Up  δίνει το παρών διεκδικώντας και κερδίζοντας την πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού!