Επαγγελματική φωτογράφιση μόδας

Η Επαγγελματική φωτογράφιση μόδας είναι ένα είδος  φωτογραφίας, αφιερωμένη στην προβολή της ένδυσης κυρίως αλλά και υποδημάτων ,κοσμημάτων και λοιπών αξεσουάρ. Φωτογραφίσεις μόδας υπό την μορφή editorial συχνά διεξάγονται για χρήση σε περιοδικά μόδας , σε διαφημίσεις έντυπες ή ηλεκτρονικές καθώς και γενικότερα για την προβολή μέσω των social media και του Internet γενικότερα. Με την πάροδο του χρόνου, η φωτογραφία μόδας έχει αναπτύξει τη δική της ιδιαίτερη αισθητική στην οποία τα ρούχα και οι επιμέρους τάσεις ενισχύονται από τις λήψεις σε εξωτικές τοποθεσίες ή την προσθήκη ασυνήθιστων αξεσουάρ.

Η φωτογραφία μόδας όμως δεν συνεπάγεται πάντα την παρουσία μοντέλου. Πολλές φορές χρειαζόμαστε επικεντρωθεί η προσοχή του πελάτη στα ρούχα και τα αξεσουάρ χωρίς να αποσπάται από την εμφάνιση του μοντέλου. Την λύση έρχεται να δώσει η λεγόμενη still life  φωτογραφία μόδας, όπου  ο φωτογράφος με την συνεργασία του στυλίστα, τοποθετούν τα ρούχα σε σε ένα καθαρό ή καλλιτεχνικής αισθητικής background , με το αποτέλεσμα έτσι, να δίνει έμφαση στο αντικείμενο ή το brand . Τα τελευταία χρόνια η Still Life μόδα έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των μεγαλύτερων brand παγκοσμίως.

Το Red Carpet με τους εξειδικευμένους φωτογράφους  που διαθέτει και μια μεγάλη γκάμα από εξωτερικούς συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων όπως μακιγιέρ, κομμωτές, στιλίστες, ενδυματολόγους , special effects artists, όλοι κορυφαίοι στον χώρο τους , μπορεί να σας προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε , προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες της εταιρικής σας προβολής, και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ

  • Fashion Editorial
  • Studio shooting
  • Studio shooting w. clean background
  • Still life fashion shooting

Η εξαιρετική ομάδα μας, είναι θέση να αφουγκραστεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας προτείνει τον τέλειο συνδυασμό δράσεων, που θα οδηγήσει το brand σας στην κορυφή των συζητήσεων μεταξύ των fashionistas της χώρας μας , και κατ’ επέκταση θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Επίσης θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε για εσάς οποιαδήποτε πρωτοποριακή ιδέα έχετε.