Φωτογράφιση προϊόντων

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση προϊόντων για τους πελάτες μας που δε διαθέτουν φωτογραφίες των προϊόντων ή της επιχείρησής τους σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε με ευκρίνεια και σε υψηλή ανάλυση όλα σας τα προϊόντα.
Oι φωτογραφίσεις προϊόντων είναι άκρως επαγγελματικής ποιότητας.
Η φωτογράφιση προϊόντων γίνεται στο υψηλών προδιαγραφών studio μας αλλά και στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσουμε τα αντικείμενα – προϊόντα σας.
Στην συνέχεια επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες με προοπτική να εισαχθούν στην ιστοσελίδα ή σε κάποιο έντυπο υλικό που θα θέλατε να εκτυπώσετε για διαφημιστικούς λόγους.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές υψηλών προδιαγραφών, φώτα και ειδικό εξοπλισμό για την σωστή φωτογράφιση προϊόντων.

Το κόστος της φωτογράφισης των προϊόντων ξεκινάει από 2 ευρώ!

Σε περίπτωση ειδικών φωτογραφίσεων με δεδομένες ανάγκες διατήρησης της ποιότητας χρώματος της εικόνας για ειδική αποτύπωση σε έντυπα (μάρμαρα, πίνακες, καμβάδες), το κόστος μεταβάλλεται.
Παρέχουμε ποιοτικές εικόνες στο φόντο που επιθυμείτε!

Για ομαδικές φωτογραφίες προϊόντων η τιμή της λήψης είναι κατόπιν συνεννόησης.
Δεδομένου ότι υπάρχουν και λήψεις που υπάρχει ανάγκη styling η συνεννόηση γίνεται απ’ευθείας με τον κατάλληλο επαγγελματία στυλίστα.
Σε περιπτώσεις φωτογράφισης βρώσιμων όπως και μαγειρεμένων φαγητών, οι τιμές θα πρέπει να συμφωνηθούν για την κάλυψη των έξτρα αναγκών.
Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτογράφισης μικρών αντικειμένων.

Αφήστε μας να δώσουμε στα προϊόντα σας τη λάμψη που τους αξίζει.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα, αναφέροντας τον τύπο και την ποσότητα των προϊόντων σας.
Αν κάνετε σύγκριση τιμών, βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε όμοιες υπηρεσίες.

Φωτογράφιση προϊόντων
Φωτογράφιση προϊόντων
Φωτογράφιση προϊόντων