Το studio

Μετά από πολύχρονη ενασχόληση με την διαφημιστική φωτογραφία, την φωτογραφία μόδας και πορτρέτου αποφάσισαμε να φτιάξουμε ένα σύγχρονο στούντιο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για οποιαδήποτε φωτογραφική εργασία.

Το φωτογραφικό μας στούντιο είναι κατάλληλο για φωτογραφήσεις still life και διαφημιστική φωτογραφία, φωτογραφία πορτραίτου, book μοντέλων, καλλιτεχνικά project.

Πλήρες εξοπλισμένο με Studio Flash (750w-500w-400w), συνεχούς ροής tungsten (800w), softboxes, ομπρέλες, snoot, ανακλαστήρες, χάρτινα και υφασμάτινα φόντα. Στον εξοπλισμό επίσης προστίθενται φωτόμετρο, τρίποδα φωτογραφικών μηχανών, ζελατίνες, plexi glass, ραδιοσυχνότητες και διάφορα άλλα αξεσουάρ. Φιλικό περιβάλον που απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές αλλά και ερασιτέχνες της φωτογραφικής τέχνης.

Στο στούντιο, εκτός από τα σεμινάρια, διοργανώνονται θεματικά (ημερήσια ή διήμερα) εργαστήρια για την περαιτέρω εκμάθηση των μυστικών της φωτογραφίας. Επίσης διατίθεται προς ενοικίαση, σε ερασιτέχνες, φοιτητές καθώς και επαγγελματίες.

Στο άρτια εξοπλισμένο στούντιο φωτογραφίας σχεδιάζουμε, εκτελούμε και παρουσιάζουμε φωτογραφικές εργασίες που αντιπροσωπεύουν στο μέγιστο τους πελάτες μας.

Στο στούντιο φωτογραφίας αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων, φωτογραφήσεις κοσμημάτων, έργων τέχνης και προϊόντων για καταχωρίσεις στο internet ή σε εντύπους διαφημιστικούς καταλόγους καθώς και φωτογραφήσεις μοντέλων, χορευτών και ηθοποιών για την δημιουργία book.

Παρέχουμε φωτογραφική κάλυψη events και θεατρικών παραστάσεων, φωτογραφήσεις μουσικών συγκροτημάτων, αρχιτεκτονική φωτογραφία αλλά και αποστολές ταξιδιωτικής φωτογραφίας για διάφορους φορείς.

Το στούντιο φωτογραφίας είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους για την υλοποίηση φωτογραφήσεων και καλλιτεχνικών projects.
Ενοικίαση Studio εξοπλισμού

Που βρισκόμαστε

Red Carpet
Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β,
Μαρούσι 15125
210.61.78.499 (Γραφείο)
6932.17.12.12 (Κινητό )
Email: info@redcarpet.gr
www.redcarpet.gr

Images Of Our Workplace

IMG_3525-Edit

IMG_3528-Edit

IMG_3513-Edit

IMG_3529-Edit

IMG_3523-Edit