Σκηνοθεσία, διεύθυνση φωτογραφίας

To Red Carpet προσφέρει υπηρεσίες σκηνοθεσίας και διεύθυνσης φωτογραφίας. Η παροχή αυτών των υπηρεσιών μπορεί να γίνει είτε συνδυαστικά είτε ακόμα και ως δύο ξεχωριστές ειδικότητες για την κάλυψη αναγκών που σχετίζονται με παραγωγές τηλεοπτικών σποτ, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν στο βιογραφικό τους 100 άδες τηλεοπτικά σποτ, 10 άδες τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες πραγματικά υψηλών προδιαγραφών.

Ένα σωστά φωτισμένο πλάνο μπορεί να δώσει την αίσθηση της συνθήκης που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Οι ψυχροί και ζεστοί φωτισμοί αποπνέουν οικειότητα και ομορφιά, κάνοντας το εκάστοτε προϊόν ή την υπηρεσία περισσότερο ελκυστικά στο θεατή.

Οι έμπειροι συνεργάτες του Red Carpet έχουν την ικανότητα να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εταιρεία σας, κάνοντας τις σωστές σκηνοθετικές επιλογές. Ο χώρος, η ώρα της ημέρας, ακόμη και τα άτομα που ίσως συμμετέχουν σ’ ένα εταιρικό βίντεο θα κάνουν τη διαφορά! Η αντίληψη, η εμπειρία και η αισθητική της ομάδας μας αποτελεί εγγύηση για ένα σκηνοθετικά άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.