Ραδιοφωνικά σποτ – Σπικάζ

Η ομάδα του Red Carpet αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ήχου της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Περιγράψτε μας την ανάγκη σας και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα τις φωνές που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτή.

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί ακόμη να σας κάνει τις δικές της προτάσεις σχετικά με την κατάλληλη φωνή που θα πλαισιώσει το σενάριο που έχετε σκεφτεί.

Η επιλογή της κατάλληλης φωνής αποτελεί μία ολόκληρη διαδικασία. Αυτή θα γίνει βάσει του αντικειμένου και του ύφους που θέλετε ή πρέπει να έχει η παρουσίαση του σεναρίου σας.

Για εμάς η παραγωγή ενός ηχητικού spot δεν περιορίζεται μόνο στην εκφώνηση ενός έξυπνου κειμένου αλλά βασίζεται στην πλήρη αξιοποίηση των ηχητικών μέσων όπως, χρήση ηχητικών εφέ, επιμέλεια κατάλληλης μουσικής επένδυσης, παραγωγή πρωτότυπης μουσικής επένδυσης, επιλογή εκφωνητή, έχοντας σαν στόχο να παρέχει υπηρεσίες ήχου υψηλών προδιαγραφών.
Αναλυτικά:

  • Δημιουργούμε παραγωγές διαφημιστικών spots για χρήση στο ραδιόφωνο.
  • Δημιουργούμε ηχογράφησεις εκφωνήσεων και επεξεργασία ήχου και μουσικής.
  • Παρέχουμε μεγάλη συλλογή Music Libraries με royalty free μουσικές συνθέσεις για μουσική επένδυση διαφημιστικών σπότ, αλλά και κάλυψη για οποιαδήποτε χρήση παραγωγής μουσικής.
  • Κάνουμε ειδική επεξεργασία και σχεδιασμό της ηχητικής μπάντας διαφημιστικών σπότ, κινηματογραφικών ταινιών, κινουμένων σχεδίων κ.λ.π.(Sound Design)
  • Δημιουργούμε παραγωγές διαφημιστικής και ψυχαγωγικής ζώνης για χρήση σε πολυσύχναστους εμπορικούς χώρους όπως super markets, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κλπ.
  • Δημιουργούμε παραγωγές voice mail / music on hold και διαφημιστικής ζώνης για χρήση σε τηλεφωνικά κέντρα εταιριών.