Ποιοι είμαστε

Το Red Carpet , μία από της μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες εταιρείες της Ελλάδας, στον χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, έχοντας εμπειρία από συνεργασίες με κάποιες από τις πιο επώνυμες εταιρείες, εθνικές και πολυεθνικές , που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και οι οποίες μας επιστεύονται την προβολή των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, έρχεται να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε, σε εξαιρετικές τιμές, προσαρμοσμένες στο μέγεθος της δικιάς σας επιχείρησης.
Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του χώρου σας, των προιόντων σας , καθώς και την δημιουργία promo video ή ακόμα και την εταιρική ταυτότητα σας.
Το απαραίτητο πλέον , για την επικοινωνία σας, υλικό , δεν θα σας λείψει ποτέ και θα είναι επαγγελματικό , προσεγμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας.
Επίσης μπορείτε αν θέλετε, να απολαύσετε τα προνόμια της προβολής σας από τα δικά μας κανάλια επικοινωνίας, κάνοντας το brand σας , talk of the town.
Σε κάθε περίπτωση , θα χαρούμε να σας ακούσουμε, να γνωριστούμε , να σας πούμε τις ιδέες μας, καθώς και να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.

Our Happy Clients

Meet Our Team

Ανδρέας Δίζης
Ανδρέας ΔίζηςManaging Director
Άγγελος Κωνσταντόπουλος
Άγγελος ΚωνσταντόπουλοςManaging Partner
Πέτρος Ρέλλος
Πέτρος ΡέλλοςManaging Partner
Δαυίδ Τρακαντζίδης
Δαυίδ ΤρακαντζίδηςManaging Partner
Έλενα Αδαμίδου
Έλενα ΑδαμίδουRegional Manager - North
Κώστας Μπέλλος
Κώστας ΜπέλλοςRegional Manager - West
Κώστας Παναγάκος
Κώστας ΠαναγάκοςPhotographer - Videographer
Βασίλης Τσαπάρας
Βασίλης Τσαπάρας Photographer
Θωμάς Ζιώγκας
Θωμάς ΖιώγκαςPhotographer
Νίκος Μακρής
Νίκος ΜακρήςPhotographer
Νίκος Ρήγας
Νίκος ΡήγαςVideographer - Viral productions