Μοντάζ, Editing

Το Red Carpet διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό Μοντάζ, που εργάζονται χρόνια στο χώρο της Διαφήμισης και των MME. Οι έμπειροι post production συνεργάτες μας (Μοντέρ, Graphics Designer, 2D-3D Animator.) μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση!

Η άρτια τεχνογνωσία μας στην βίντεο επεξεργασία περιλαμβάνει : broadcast, μοντάζ, χρήση 2d-3d animation και γραφικών, καθώς και special effects.

Οι επαγγελματικές σουίτες μοντάζ της Moving Up, με το σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μοντέρ καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη σας στο ψηφιακό μοντάζ. Συζητούν μαζί σας τις ανάγκες, απαιτήσεις και προτιμήσεις σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ενώ προτείνουν ευρηματικές λύσεις για καλύτερη εικόνα.

Η διαδικασία του μοντάζ είναι αρκετά δύσκολη και λεπτή. Ο μοντέρ καλείται να κρίνει τι πρέπει να κρατήσει και τι να κόψει, προκειμένου να προβληθούν τα ισχυρά σημεία του σεναρίου και του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, γενικότερα. Τα πλάνα πρέπει ν’ αντιπροσωπεύουν το κάθε μέρος του σεναρίου κατάλληλα και να ενισχύουν το προφίλ της εκάστοτε εταιρείας, αξιοποιώντας με φαντασία το υπάρχον υλικό.